Snaiperis 720p HD Skaitmeninis Naktinio Matymo taikymo Sritis Vaizdo Įrašymo Kamera Monokuliariniai Klipą Areštas su Built-in 850nm IR

Nauja

€164.72

/ €329.45

Yra sandėlyje

Snaiperis 720p HD Skaitmeninis Naktinio Matymo taikymo Sritis Vaizdo Įrašymo Kamera Monokuliariniai klipą Areštas su Built-in 850nm IR

Pamirškite "PASIDARYK pats" naktinio matymo taikymo sritis fotoaparatų rinkoje!Pažvelgti MEGOAREI3! Jums nereikia praleisti laiko surinkti naktinio matymo prietaisas vėl.Su Megaorei3, jūs tiesiog "clip-on" ir varžtą, ir tai yra daroma!Ji yra tikra, skaitmeninis 720p HD raiška, ji gali filmuoti ir fotografuoti nuotraukas visiškoje tamsoje naktį!"Pirkti dabar" ir pasidalinti savo medžioklės video su savo draugu!

ĮDIEGTI IR NAKTINIO MATYMO BANDYMAS

Super Atatranka-įrodymas, puiki anti-shock!Puikus naktinio matymo!Lengva įdiegti!

FILMUOTI IR FOTOGRAFUOTI NUOTRAUKA PASIDALINTI SU SAVO DRAUGU

Patentų Megaorei 3 Night Vision Rifle taikymo Sritis 720p Vaizdo Įrašymo Medžioklės Optika Regos vaizdo Kamera su Built-in 850nm Lazerio SPINDULIŲ Žibintuvėlis leidžia filmuoti ir fotografuoti nuotrauka pasidalinti su savo draugais, kai esate medžioklė arba stebint laukinių gyvūnų.

AIŠKIAI MATYTI, DIENĄ IR NAKTĮ

Su Megaorei 3 Night Vision Rifle taikymo Sritis 720p Vaizdo Įrašymo Medžioklės Optika Regos vaizdo Kamera su Built-in 850nm Lazerio SPINDULIŲ Žibintuvėlis, jūs galite pamatyti, ir įrašyti bet kokį objektą ne visiškos tamsos.Todėl jūs galite mėgautis savo medžioklės dieną, ir naktį.Jūs galite matyti iki 300-kieme diapazonas su savo infraraudonųjų spindulių naktinio matymo taikymo Sritį.Idealiai tinka įvairių naudojimą, pvz., priežiūros, naktį, Medžioklės, laukinių gyvūnų stebėjimo ir tyrinėti urvų ir pan.

SUPER ANTI-SHOCK / RECOILPROOF

Atsparus smūgiams/RECOILPROOF visada yra vienu iš pagrindinių taškas naktinio matymo riflescope kamera.Keletą gamintojas arba užsakovas gali išspręsti problemą.Mes ją išspręsti!Į Megaorei 3 Night Vision Rifle taikymo Sritis vaizdo Kamera, mes silikonu, siekiant apsaugoti svarbius komponentus, kurie yra lengvai skaldytų įprastu naktinio matymo prietaisas dėl sunkaus smūgio, atatranka.Tai silicio įvyniojimas dizainas leidžia SUPER ANTI-SHOCK veiklos Megaorei3.

ATNAUJINTI 720P REALAUS SKAITMENINIS FOTOAPARATAS

Su Megaorei3 AI Smart IC viduje, mes padidinti kamera su 720P realaus skaitmeninės ir profesinės dienos/naktinio matymo jungiklis, reiškia, kad jūs galite gauti HD raiškos filmus ir nuotraukas ir pasiekia geriausius vaizdo efektus, dieną ir naktį.360 laipsnių reguliuojamas kameros padeda išspręsti dėmesio ir gauti aiškų vaizdą; 3MP ir 25MM fotoaparato objektyvas turi didelį pagerėjimą, taškų ir laukas, vaizdo efektas geresnis ir aiškesnis, ir laukas yra platesnis.

720P HD " RAIŠKOS VAIZDO

Skaitmeninio Signalo, ne snaigės, ant ekrano ne visi.

PATOGI OPERACIJA MENIU PARAMA ĮVAIRIŲ KALBŲ

Sistema integruoja į Megaorei 3 Night Vision Rifle taikymo Sritis vaizdo Kameros yra labai lengva ir patogu naudoti, tiesiog paspauskite mygtukus galinėje ekrano pusėje.Mes galime pasirinkti kalbą ir pakeisti nustatymus pagal jūsų reikalavimus.

1.3 COLIŲ LCD EKRANAS

Su Megaorei3 Night Vision rifle susidoroti Kamera, Vaizdo įrašymas, jūs galite pamatyti objektą LCD ekranas, nesvarbu, dieną ar naktį, tai yra patogiau nei žiūrėti tiesiogiai per sritį.

850NM IR ASISTENTAS ŽIBINTUVĖLIS DARO NAKTĮ, MEDŽIOKLĖS DAUGIAU PROFESINĖS

Megaorei3 naktinio matymo riflescope nerodo tipiškas švyti nuo terminio vaizdo matote filmus.Ji naudoja infraraudonųjų spindulių technologija, kuri reiškia ir geresnę vaizdo ir nešviečia aptikti šviesos išlaikyti savo poziciją paslėptas.Ir SPINDULIŲ žibintuvėlis nėra švyti matomos šviesos ji skleidžia nematomą Infraraudonųjų spindulių šviesos.Kad yra, kodėl ji yra idėja, už naktį, medžioklės, nes ji yra nematoma, plėšriųjų ir išlaikyti savo poziciją paslėptas, tai idėja fotografavimo sparta, šernas, vilkas, kojotas.Infraraudonųjų spindulių yra nematoma akimis, bet ji yra protinga IR kameros komplektas.Taigi, kai įjungiate IR žibintuvėlis tamsoje, galite pamatyti vaizdą ekrane tampa šviesesnis.Žibintuvėlio galva yra ištraukiama, taip pat galite nustatyti konvergencijos ir dispersija ir SPINDULIŲ šviesos spindulio ruožas arba suspausti žibintuvėlis gauti tinkamą ryškumą ir šviesos spektrą.Šis ir SPINDULIŲ žibintuvėlis yra modernizuotos, ji padidinti, matomas atstumas, tai naktinio matymo taikymo sritis kameros komplektas iki 300 metrų.

LENGVA ĮDIEGTI

Tiesiog Klipą ir varžtą, kad yra viskas!

LENGVA REGULIUOTI

1. Fix ir SPINDULIŲ kamera eye relief pozicija šautuvas taikymo sritis. 2. Pasukti apimties didinimo padarinių rato. 3. Pasukti naktinio matymo prietaiso vidaus žvilgsnio susidaryti aiškų vaizdą. 4. Ilgai paspauskite mygtuką IR mygtuką norėdami įjungti infraraudonųjų SPINDULIŲ žibintuvėlis, naktinis režimas bus įjungtas automatiškai. 5. Nustatykite kryptimi IR deglas sutampa nuomonės, taikymo sritį. 6. Stumti IR žibinto gaubtas gauti artimąsias trumpas atstumas, kuriuo siekiama.Ištraukite IR žibinto gaubtas gauti aukštos pluošto ilgą atstumą, kuriuo siekiama.

Žymos: elcan šmėkla, šautuvas ginklas, didelis šautuvas taikymo sritis, aimpoint red dot, juoktis slopinantys, ir šautuvas taikymo sritis, pard, taikymo sritis, riflescope hakko, rifl taikymo sritis

IR Aptikti Dsitance 300 metrų
Ir SPINDULIŲ Bangos ilgis 850nm
ir galia 5W
Raiška 1280*720P
Prekės Pavadinimas Megaorei
Usage3 Šautuvas taikymo sritis Suiveillance
Funkcija Objektyvo
Usage1 Šautuvas taikymo sritis Naktį, Medžioklės ir Medžioklės Dieną
Usage2 Naktinio Matymo Šautuvas taikymo sritis Kameros ir VCR
Usage5 Naktinio Matymo Šautuvas taikymo sritis Naktį Exporing
Vaizdo Rezoliucija 1280*720P
Ekranas 1.3 colių LCD Ekranas
Kilmės KN(Kilmės)
Fotoaparatas 3MP 25MM infraraudonųjų SPINDULIŲ Naktinio Matymo Kamera
Išskirtinis Bruožas-1 Filmuoti ir Fotografuoti nuotraukas
Paveikslėlio formatas JPG
Speciali Funkcija, 2 Super Anti-shock Atatranka Įrodymas
Technologijos Naktinio Matymo Šautuvas taikymo sritis
Modelio Numeris M3-NV007
Tipas ŠAUTUVAS
Usage6 Naktinio Matymo Šautuvas taikymo sritis Urvas Exporing
Usage4 Šautuvas taikymo sritis Laukinių gyvūnų Stebėjimas
Laikymo Tipas TF Kortelę (MicroSD) iki 128G
Įtampa 3.7V
Vaizdo Formatas AVI

Parašyti atsiliepimą

Snaiperis 720p HD Skaitmeninis Naktinio Matymo taikymo Sritis Vaizdo Įrašymo Kamera Monokuliariniai Klipą Areštas su Built-in 850nm IR

Snaiperis 720p HD Skaitmeninis Naktinio Matymo taikymo Sritis Vaizdo Įrašymo Kamera Monokuliariniai Klipą Areštas su Built-in 850nm IR

Snaiperis 720p HD Skaitmeninis Naktinio Matymo taikymo Sritis Vaizdo Įrašymo Kamera Monokuliariniai klipą Areštas su Built-in 850nm IR Pamirškite PASIDARYK pats naktinio matymo taikymo sritis fotoaparatų rinkoje!Pažvelgti MEGOAREI3! Jums nereikia praleisti laiko surinkti naktinio matymo prietaisas vėl.Su Megaorei3, jūs tiesiog clip-on ir varžtą, ir tai yra daroma!Ji

Panašūs produktai