10W Qi "Belaidžio Kroviklio Stotis 6 in 1 "Iphone" Airpods "Micro USB" Tipo C Stovėti telefonų Krovikliai, Apple Watch airpods Įkrovimas

Nauja

€11.17

/ €22.33

Yra sandėlyje

Pirkti po supratimas

1. Pastaba: turite naudoti 9V / 2A adapteris (arba greitai įkrauti QC3.0) maitinimo 6 uostuose tuo pačiu metu.

2. Nes skirtingos šalys reikalauja skirtingų adapterių, šis produktas neturi teikti adapteriu.Jei reikia adapteriu, prašome pirkti adapterių rinkinį, kuris atitinka specifikacijas jūsų šalyje (adapteris yra tema, kad tikrasis produktas gavo, ir nuotrauka yra tik).

3. Produktas bus atnaujinamos ir tobulinamos, ir kiekviena partija turės kelis nedidelius pakeitimus.Duomenys yra nuoroda tik, ir tikrasis produktas turi viršenybę.

4. Dėl didelio užsakymų skaičiaus, siunta per 48 valandas nuo mokėjimo, daug inventoriaus, prašome būti tikri, kad pirkti.

5. Patikrinkite adresą, prieš mokėjimo! !

6. Siekiant užtikrinti savo interesus, prašome filmuoti ir fotografuoti prieš gaunant prekes prieš išpakavimas paketą.Jei yra problema su produkto, kreipkitės į pardavimo agentui.Mes bakalauro verslumas ir tikimės, kad jūsų 5 žvaigždučių įvertinimą.

7. Gali būti, kad kai kurie chromatines aberacijas dėl fotografavimo šviesos ir skirtingų monitorių.Dydis išmatuotas rankiniu būdu, prašome kreiptis į tikrasis produktas.

Gerbiami klientai,

Prašome nedvejodami susisiekite su manimi, jei turite anyquestions.Mes pasistengsime atsakyti jums kuo galime.Mūsų klientai yra prioritetas.Tai yra mūsų pagyrimu, todėl jūs patenkinti mūsų daiktų ir paslaugų.Pleasenotify mumis prieš skelbdami bet neigiamų atsiliepimų.Mes negalime garantuoti, kad mes willdo mūsų geriausia, kad jūsų pirkimo maloni patirtis.Jei esate satisfiedwith mūsų prekes ir paslaugas, suteikiame 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų mums, ačiū youvery daug.

Apie mokėjimą

Yra daug mokėjimo būdų galima rasti DHgate.com pavyzdžiui, kredito korteles, realaus laiko banko pervedimai, neprisijungęs mokėjimus (banko pervedimų ir "Western Union").Jūs galite pasirinkti tokį metodą, kuris yra labiausiai patogus jums.Siekiant apsaugoti savo interesus, mokėjimas bus laikinai laikomų www.sakarmakar.lt, ir nebus išleistas į mus, kol gausite savo užsakymą ir yra juo patenkinti.

Pristatymas

1. Pristatymo kaina: Spustelėkite "Pristatymas ir apmokėjimas" tab produktų aprašymo puslapis, ir jūs pamatysite, pristatymo detales.Jūs galite apskaičiuoti siuntimo išlaidų įvesdami reikiamą informaciją.

2. Prekės Apdorojimo Laikas: apdorojimo laikas tam tikra tvarka priklauso nuo produkto tipo ir išteklių būklę.Daugiausia, apdorojimo laikas gali būti nuo 3 iki 15 darbo dienų.

Grąžinimo politika

Jei norite keistis elementai, gauti, jūs turite susisiekti su mumis per 3 dienas nuo gavimo jūsų užsakymą.Ir jums turėtų mokėti additionalshipping mokesčiai, kurie mokami ir daiktų, kuriuos grąžinti, turėtų būti laikomi savo pradinę padėtį.

atsiliepimai

Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Ji bus tik jums 1 minutę.Ačiū ir gero gyvenimo!

Žymos: husa oro ankštys, cnc žiūrėti, amazfit žiūrėti, mewtwo pliušinis žaislas, smart žiūrėti, "apple" žiūrėti 6case, galia magsafe, oriko, mobil telefono, usb stick

Prekės Pavadinimas Erilles
Tipas Ilgalaikio Įkroviklis
Kilmės KN(Kilmės)
Nuoroda Funkcija Nurodant, Funkcija
Specifikacija QI wireless charging is supported
Įėjimo įtampa/srovė 5V/3A 9V/2A
Suderinamos Prekės "Apple ""iPhone"
spalva juoda, balta
Maks. Išėjimo Galia 10W
Išėjimo Parametrai 5
Modelis Trys Kartos Belaidžio ryšio Fiksuotas Įkroviklis
Savybės Su LED Šviesa
Jungties Tipas Micro Usb
Įvesties parametrai 220V
Sąsaja built - in USB sąsaja
Baterijos Tipas No
Išėjimo Galia 10W

Parašyti atsiliepimą

10W Qi

10W Qi "Belaidžio Kroviklio Stotis 6 in 1 "Iphone" Airpods "Micro USB" Tipo C Stovėti telefonų Krovikliai, Apple Watch airpods Įkrovimas

Pirkti po supratimas 1. Pastaba: turite naudoti 9V / 2A adapteris (arba greitai įkrauti QC3.0) maitinimo 6 uostuose tuo pačiu metu. 2. Nes skirtingos šalys reikalauja skirtingų adapterių, šis produktas neturi teikti adapteriu.Jei reikia adapteriu, prašome pirkti adapterių rinkinį, kuris atitinka specifikacijas jūsų šalyje (adapteris yra tema, kad tikrasis

Panašūs produktai