Hua Wei Originalios Telefonų Baterijos HB386589ECW 3650mAh Už "Huawei" P10 Plius Garbę 8X Peržiūrėti 10 V10 Mate 20 Lite Nova 3 4 Baterijos Įrankis

Nauja

€9.95

/ €10.47

Yra sandėlyje

Prašome užpildyti gavėjo pavadinimas dėl naujos politikos rusijos muitinės

Ši parduotuvė visos baterijos paramos didmeninė kiekis

Jei turite kokių nors problemų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą.Mes ją išspręsti, gerai jums.Prašome don ' t open ginčų atsainiai, kitaip jums bus įrašytas kaip bloga kredito mus, www.sakarmakar.lt, o taip pat Kinijos Pardavėjų Lygoje.Ir būti užblokuotas.

Šis produktas yra užtikrinti, kad jis yra įsigytas iš "HUAWEI" mobiliųjų telefonų gamintojai priedai pardavimo kanalų , visiškai 100% tikras originalas.

Gamintojas : HUAWEI

Produkto savybės : 100% Originalus Originali

Baterijos Modelis : HB386589ECW

Baterijos talpa : 3750 mAh

Baterija Kilmės Šalis : Kinija

Kas yra sklype?

1 baterija

1 Įrankių Rinkiniai

1Glue Lipdukas

Svarbu:

1 100% Originalus Hua Wei bateriją ir realias galimybes ir Naujausias baterija.Naujosios Ličio Jonų baterijos turi būti VISIŠKAI ĮKRAUTA ir VISIŠKAI IŠSIKROVUSI 2-3 kartus, iki VISIŠKAI KONDICIONIERIAI.

2 Mes siūlome originalų kokybės ir 1 metų garantija, Jei nesate patenkintas nepalikite neigiamų atsiliepimų iš keršto už sugedusį produktą ar kažką, kad jums buvo ne tikėjomės.Pls susisiekti su mumis !!Klientų pasitenkinimas yra mūsų prioritetas.

3. laivybos būdas, mes siūlome Epacket , EKC, UBI, Meest, Australija Paštu, Canada post ir Kiti Pasirinkimai.Mes siūlome vietoj ir greitai laivybos metodą , mes ne jums 100% Laiminga Pirkti .

Įspėjimas: 1.Neardykite baterijos 2.Gali naudoti tik nurodytas kroviklis originalus gamintojas 3.Neleiskite baterija krosnių arba arti ugnies šaltinio 4.Gali ne leisti, metalo gaminių, susisiekite arba trumpojo jungimo elektrodas

5.Vengti pateikimo per karšta (daugiau kaip 60 laipsnių Celsijaus) šlapios arba koroziją skatinančioje aplinkoje

Grįžta Ir Garantija

1. Šis produktas turi 12 Mėnesių garantija.

2. Visiems grąžintas prekes, pirkėjas TURI susisiekti su mumis dėl grąžinimo adresą.

3. Visais atvejais, pirkėjai moka laivybos mokesčius savo sąskaita grįžti į produktų keitimo ar grąžinimo.Mes bus būti atsakingi už pašto pakaitalas.Lėšos bus padaryta gavus grąžinamas daiktas.

Atsiliepimai

1.Jei esate patenkinti mūsų prekėmis, prašome pateikti mums teigiamų atsiliepimų, ačiū jums už jūsų pagalbą.

2.Mes visada stengiasi suteikti geriausias paslaugas ir patikimus produktus už kiekvienam klientui, tačiau avarija gali atsitikti, kartais, prašome susisiekti su mumis išspręsti bet kokį klausimą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.

Prašome atkreipti dėmesį:

Gavusi naują bateriją, prašome neskubėkite įkrauti.Pirmasis baterijos Viduje likusi energija yra visiškai išnaudotos , tada nuolat mokestis nuo šešių iki aštuonių valandų .

Pakartokite pirmiau žingsnis du kartus, gali pasiekti geriausių rezultatų, naudojant baterija.Po ketvirtosios įkrovimo tik 4 iki 6 valandų per mokestis.

Žymos: 20v maitinimo šaltinis, "huawei" nova 5 baterijos, baterija hb386589ecw, mate se, originali p10 lite baterija, padengti "huawei" nova smart, mate20 pro, "huawei" mate 10 lite hille, "huawei" mate 20 gyvenimą, "huawei" mate 20 lite undertale

Prekės Pavadinimas "Huawei"
Suderinamos Prekės "Huawei"
Baterijos Talpa(mAh) 1301mAh-1800mAh
Kilmės KN(Kilmės)
Originalus ar Ne Originalus
Kokybės Sertifikavimo SASO
Modelio Numeris hb386589ecw

Parašyti atsiliepimą

Hua Wei Originalios Telefonų Baterijos HB386589ECW 3650mAh Už

Hua Wei Originalios Telefonų Baterijos HB386589ECW 3650mAh Už "Huawei" P10 Plius Garbę 8X Peržiūrėti 10 V10 Mate 20 Lite Nova 3 4 Baterijos Įrankis

Prašome užpildyti gavėjo pavadinimas dėl naujos politikos rusijos muitinės Ši parduotuvė visos baterijos paramos didmeninė kiekis Jei turite kokių nors problemų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą.Mes ją išspręsti, gerai jums.Prašome don ' t open ginčų atsainiai, kitaip jums bus įrašytas kaip bloga kredito mus, www.sakarmakar.lt, o

Panašūs produktai