Lamjad Automatinė Gravity " Qi "Belaidžio Automobilinis Įkroviklis Mount "IPhone" 11 XS XR X 8 10W Greito Įkrovimo Telefono Turėtojas " Samsung S9 S10

Nauja

€3.92

/ €4.13

Yra sandėlyje

Pls Pastaba:Jei jūsų prietaisų neturiu, belaidžio įkrovimo funkcija,tai belaidis kroviklis negali dirbti su juo,jums reikia, kad pirkti extra " Qi " belaidžio įkrovimo imtuvas.

Techniniai duomenys:

Tipas: Greitai " Qi " Belaidžio Kroviklio Gravity Car Mount

Kokybės Sertifikavimas: RoHS,CCC,CE,FCC

Parama Greitai Įkrauti Technologija: QC2.0/AC3.0

Stilius: 10W " QI " Belaidžio Įkrovimo Įkroviklis

Tinka: 4.0 colių ~ 6.5 colių Mobilieji Telefonai Su Bevielio Įkrovimo Funkcija

Įrengimas: Oro Angos Mount / Oro Išleidimo Mount

Įėjimas: 12-24V/2.4

Išėjimo Srovė: 5V 2A / 9V 1.7 Medžiaga: PC(ABS)+Aliuminio Lydinio

Spalva:Juoda

Savybės:

[Full-automatinė Įkrovimo + navigacija]: Elektromagnetinės indukcijos dizainą,jums tik reikia užrašyti savo telefono,ji bus nemokamai automatiškai.Jis bus užrakintas prarasti su viena ranka.

[Saugios ir pažangios imti greitai]: nebijo kenkia telefoną.Kokybės vario-core didelės ritės, siūlome nenutrūkstamą energijos nelygumai keliai.

[Daugiafunkcinis apsaugos, saugaus įkrovimo]: Aukšta temperatūra,apsauga nuo viršįtampio apsauga,Elektromagnetinio lauko apsaugos,Per power apsaugos,Trumpo jungimo apsauga,Per iškrovos apsauga,Virš-nemokamai apsaugos nuo srovės apsauga

[Aukštos kokybės,tvirtai laikykite]: interjero trikampio struktūra yra modernizuotos, siekiant užtikrinti sklandų sąsajas su įstrigo sąlygas.Net jei kelias yra baisu, tai nereiškia, suplakti.Bump aukštyn ir žemyn,kairėn ir dešinėn,priekiniai ir galiniai,užrakinti telefoną tvirtai.Pakavimo Sąrašas: 1* Belaidis Automobilinis Kroviklis 1*Siurbimo Mount 1*Oro Angos Mount 1*USB Kabelis 1*Vartotojo Vadovą

Didmeninė nuolaida:

Ar yra kokia nors nuolaida urmu užsakymo?

Taip,mes galime pasiūlyti didmenines kainas.mes siūlome nuolaida arba nemokamai express shipping", kuri tik takes7 -15 dienų atvykti.

Ar pritariate, kad lašas laivybos?

Taip,mes paramos lašas laivybos.jūs palikite mums gavėjo adresą ir telefono numerį www.sakarmakar.lt, kai jūsų užsakymą,ir tada mes atsiųsime iš pakuotės pagal adresą, jums liko.

Kaip aš galiu sekti mano sklypo?

Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti).

Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?

Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

pastaba:nebebus informaciją ant pakuotės, o ne sąskaitą faktūrą, pasirodys, prašome būti tikri,

Žymos: kia auto " belaidžio kroviklio, obshi automobilio turėtojas, aukey auto belaidis kroviklis, byla dėl "samsung" j810, samsung s8 dirželis, ir pažangi belaidžio ryšio automobilinis įkroviklis, svorio mobiliojo telefono laikiklis, dangtelį galaxy s6 "samsung", demoniškas belaidis kroviklis, nešiojamų auto belaidis kroviklis

Suderinama 6 "Huawei"
Compatible7 "APPLE"
Suderinama 4 Lenovo
Prekės Pavadinimas DEAOKE
Prekės Svoris 0.2kg
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Dydis 4.0 colių ~ 6.5 colių
Modelio Pavadinimas belaidžio kroviklio
Medžiagos Tipas ABS
Modelio Numeris belaidžio kroviklio
Tinka Už iPhone,Sumsang,Už "Huawei", Už Xiaomi
Suderinamas Universalus
Suderinama 5 "motorola"
Funkcija 1 Qi Stander Belaidis Kroviklis
Įėjimas
2 funkcija Už iPhone,Sumsang,Už "Huawei", Už Xiao mi9
Suderinama 2 "Samsung"
Compatible3 Xiaomi 9
Specialios Funkcijos Automobilių belaidis kroviklis

Parašyti atsiliepimą

Lamjad Automatinė Gravity

Lamjad Automatinė Gravity " Qi "Belaidžio Automobilinis Įkroviklis Mount "IPhone" 11 XS XR X 8 10W Greito Įkrovimo Telefono Turėtojas " Samsung S9 S10

Pls Pastaba:Jei jūsų prietaisų neturiu, belaidžio įkrovimo funkcija,tai belaidis kroviklis negali dirbti su juo,jums reikia, kad pirkti extra Qi belaidžio įkrovimo imtuvas. Techniniai duomenys: Tipas: Greitai Qi Belaidžio Kroviklio Gravity Car Mount Kokybės Sertifikavimas: RoHS,CCC,CE,FCC Parama Greitai Įkrauti Technologija: QC2.0/AC3.0 Stilius:

Panašūs produktai